Suggesties

Voorgerechten

trio wildpaté - toast - uienconfituur € 14.00

ganzenlever - gemarineerde pruim - witlof - witte chocolade € 16.00

Hoofdgerechten

scampiburger - sjalot/citroengras jam €20.00

gebakken tarbot - kropslahart - eiwit - alikruiken - limoensap € 25.00

hertenrugfilet - gemarineerd witlof - slowcooked sucade - dennennaaldenstroop € 26.00

Desserts

crème brulée - limoncella - frambozen - yoghurtsorbet € 8.00
 

Donderdag

Elke donderdag slibtongetjes met handgesneden frietjes à volonté
Prijs 23 euro

 

Côte à l'os Menu

Wachtbordje

Keuze voorgerecht

stoofpotje scampi van het huis
duo kaaskroket - garnaalkroket

Sorbet  

Hoofdgerecht

côte à l’os - saus naar keuze - fles rode wijn

Dessert

Dessertbordje


Prijs 45 euro per persoon (vanaf 2 personen)

 

Vrijdagmenu

Voorgerecht

Slaatje rode biet met geitenkaas
of
Slaatje scampi's met gerookte zalmsnippers
of
Gandaham met meloenbolletjes

Sorbet  

Hoofdgerecht

Ribeye van Brasvarken versneden als Côte à l’os
   met zacht pepersausje en aardappelkroketjes
 of 
Sliptongetjes met slaatje en handgesneden frietjes
 of
Bouillabaisse

Dessert

Surprise van de chef
of 
Witte dame met geklopte room en chocoladesaus
 of 
Crème Brulée


Prijs 30 euro

LUNCH      

Enkel s'middags niet op zaterdag en zondag.

€14 per persoon.

Onze lunch kan je steeds vinden op facebook
van Harbour’s Kitchen:

www.facebook.com/harbourskitchen

Ben je vegetarisch? Wij kunnen hier rekening mee houden!

Open van 11u00 tot 21u00
 Gesloten op maandag en dinsdag
                

Gelieve steeds de menu’s per tafel te bestellen.
Dank u.